iPhone 6 Stingray Cover -5
iPhone 6 Stingray Cover -3iPhone 6 Stingray Cover -4iPhone 6 Stingray Cover -8iPhone 6 Stingray Cover -7iPhone 6 Stingray Cover -6iPhone 6 Stingray Cover -5

iPhone 6 Stingray Cover

399 DKK

Et “must have” for feinsmeckers!!

Dette er et luxsus Cover produceret af ægte rokkeskind (stingray). Hver Cover er derfor unikt, som er håndlavet i høj kvalitet.

Naturligt bling fra bunden af havet og glimter som diamanter på mobil.

Vi kan garantere at produkterne er fremstillet af 100 % rokke. Vores designer af disse covers er opmærksomme på en hver detalje.

Bemærk, at alle skind er produceret under reglen og regulering af: Convention on International Trade in Endanger Species of Wild Fauna and Flora (CITES)

GRATIS FRAGT

1 på lager


Warning: sizeof() [function.sizeof]: Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/iking.dk/coolmusthaves/wp-content/plugins/woocommerce/templates/single-product/meta.php on line 26
Kategorier: ,

Produktbeskrivelse

iPhone 6 Stingray Cover

Dette iPhone 6 Stingray Cover  er handmade og et luxsus Cover produceret af ægte Stingray (rokke).

Hver Cover er derfor unikt, som er håndlavet i høj kvalitet. Det betyder, at ikke to covers er ens, og du giver altså din iPhone 6 får en unik luksusindpakning, der ikke mister form under brug.

Du møder ikke andre der har samme cover, hvis du køber et iPhone 6 Stingray Cover. Vi kan garantere at produkterne er fremstillet af 100 % rokke. Vores designer af disse covers er opmærksomme på en hver detalje.

Skind og dyr print er high fashion lige nu. Især slangeskindet dominerer i magasiner og på modeblogs, og det er ikke længere forbeholdt sko og tasker. Slangeskind har et stort potentiale, fordi det på samme tid er smukt og slidstærkt, og CoolMusthaves har udnyttet materialet til at skabe et luksuriøst og stilrent iPhone-cover.

Bemærk, at alle skind er produceret under reglen og regulering af: Convention on International Trade in endangered Species of Wild Fauna and Flora (CITES)

Navnet stingray er kendt inden for møbler og selv biler bære navnet så som corvette stingray 1969.
I september 2006 blev Steve “The Crocodile Hunter” Irwin dræbt efter at være blevet stukket i hjertet af en pilrokke under optagelserne ud for Australiens kyst. Her kom der virkelig fokus på at den smukke fisk også kan være farlig.

Så hvad er en Stingray og er de normalt farlige?
Stingray er en fjern slægtning af hajer. Der er mange arter af rokker, lige fra dem, der er mindre end en menneskelig hånd til op til seks meter i diameter. Stingrays svømme ved at basker med vingerne (finner) i en bevægelse, der ligner mere at flyve end svømning. Derfor at det en hver dykkers drøm at se disse utrolig smukke fisk. Der er ikke noget mere smukt end at være på 15-20 meter og kigge op mod overfladen og se denne “fugl” flyve forbi. Det er ren magi :o)
Og nej, der er ikke farlige og angriber ikke mennesker. Men den kan forsvare sig med sin hale. Det var det der skete med Steve Irwin. Dette var det dyr, som ikke ville have Steve på ryggen.

Gratis fragt på iPhone 6 Stingray Cover