Tilbud
iPhone 6 wooden cover Valnød
iPhone 6 wooden cover Valnød

iPhone 6 wooden cover Valnød

269 DKK 99 DKK

iPhone 6 wooden cover Valnød er slidstærkt, smukt og beskytter din iPhone med stil.

Hvert wooden cover har sin egen struktur, der stadig træder frem, selvom træet er bearbejdet og behandlet. Hvert cover får derfor sit eget, unikke mønster. Træ er ikke kun et smukt, men også særdeles slidstærkt materiale, der beskytter mod stød, slid og ridser.

 

39 på lager


Warning: sizeof() [function.sizeof]: Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/iking.dk/coolmusthaves/wp-content/plugins/woocommerce/templates/single-product/meta.php on line 26
Kategorier: ,

Produktbeskrivelse

iPhone 6 wooden cover Valnød

Den handmade wooden cover kollektion til iPhone er helt unik. Ikke et cover er ens.

Markedet for tilbehør til vores elektroniske bedstevenner er gået amok de seneste år. Vi vil have unikke covers, der passer til vores personlige stil – i høj kvalitet selvfølgelig.

COOLmusthaves kollektion af covers i træ har et råt, nordisk look og sørger for optimal beskyttelse. iPhone 6 wooden cover Valnød er et stensikkert julegavehit til den stilbevidste elektronista!

iPhone 6 wooden cover Valnød er kombination af et rå mat sort cover med Bambus. kollektion indenholder 2 forskelige træsoter. Disse unika stykker kommer i Bambus og Valnød. Hvert træ cover har sin egen struktur og får derfor sit eget, unikke mønster. Træ er ikke kun et smukt, men også særdeles slidstærkt materiale, der beskytter mod stød, slid og ridser.

Om Bambus:
Bambus er moderne og trendy. Bambus har eksisteret i tusinder af år og er blevet brugt til snart sagt hvad som helst i Asien. De sidste par år har bambus også vundet terræn på det danske marked.
Bambus er spændende og moderne lige nu, fordi der er ressourceknaphed på det træ, man bruger til for eksempel møbler, tekstiler og papir. I modsætning til typiske europæiske og nordamerikanske hårde træsorter vokser bambus meget hurtigt, så der er stort og hyppigt udbytte af bambusplanter… og så ser det utrolig godt ud.

Om Valnød:
Valnød er en af de mest alsidige og populære møbel sort fra skoven. Den vokser i Europa, Amerika og Asien. Der er mange forskellige sorter. Træet er vi bruger har den mørke chokolade brun farve.
Europæisk valnød er lysere i farven og lidt finere i tekstur end amerikansk sort valnød, men eller ser de de meget ens ud.
Valnøde træ er stærkt, hårdt og holdbart, uden at være overdrevent tunge. Det har fremragende træbearbejdning kvaliteter og ser fantastisk ud på vores wooden covers.

Gratis fragt på iPhone 6 wooden cover Valnød