iPhone 6/6s slange cover python natur 1
iPhone 6/6s slange cover python natur 1iPhone 6/6s slange cover python naturiPhone 6/6s slange cover python natur 3iPhone 6/6s slange cover python natur 4iPhone 6/6s slange cover python natur 5

iPhone 6s slange cover python natur

399 DKK

Her er et “must have” for alle feinsmeckers!!

Dette er et luxsus Cover produceret af ægte Pytonskind.

Hver Cover er derfor unikt og håndlavet i høj kvalitet til iPhone 6/6s.

GRATIS FRAGT

1 på lager


Warning: sizeof() [function.sizeof]: Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/iking.dk/coolmusthaves/wp-content/plugins/woocommerce/templates/single-product/meta.php on line 26
Kategorier: ,

Produktbeskrivelse

iPhone 6s slange cover python natur

Her ert et ægte Python slangeskinds Cover lavet af den brede del på slangen og i naturlig farve.

iPhone 6s slange cover python natur er et luxsus Cover produceret og håndlavet af ægte Pytonskind. Hver Cover er derfor unikt og det betyder, at ikke to covers er ens på iPhone 6s slange cover python natur.

COOLmusthaves kan garantere at iPhone 6s slange cover python natur natur er fremstillet af 100 procent ægte slangeskind. Vores designer af disse covers er opmærksomme på en hver detalje. Bemærk, at alle skind er produceret under reglen og regulering af: Convention on International Trade in endangered Species of Wild Fauna and Flora (CITES)

Det her er high fashion og unik. Slangeskindet dominerer i magasiner og på modeblogs, og det er ikke længere forbeholdt sko og tasker. Slangeskind har et stort potentiale, fordi det på samme tid er smukt og slidstærkt, og COOLmusthaves har udnyttet materialet til at skabe et luksuriøst og stilrent iPhone-cover.

Kollektionen på vores slange cover rummer flere smukke mønstre/farver som kan ses på siden. Vi sælger i øjeblikket Cobra til 5/5s – og Python / sort water snake til 6/6s – 6/6s PLUS.

Lidt sjovt og ligegyldig info!
Ifølge gammel græsk mytologi, var en stor slange begyndt at dræbe folk og deres kvæg i den antikke by Delphi. Den græske gud Apollo (Merkur i romersk mytologi), var kun fem dage gammel da han dræbte den store slange med sine pile. Da det blev opdaget at slangen var en af de største slanger i naturen, var det kun passende, at arten blev opkaldt efter den gamle slange fra den græske mytologi. Herfra navnet Python.

Men facts er, at en Python slange kan blive op til 10 meter og der findes kun 1 større slange end den og det den store Anaconda i syd Amerika.

Der er gratis fragt på iPhone 6s slange cover python natur