Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

GENERELLE OPLYSNINGER OM VIRKSOMHEDEN:
Virksomhedens juridiske navn: Harmsen IVS
Virksomhedens kaldenavn: COOLmusthaves.dk
Selskabsform: Anpartsselskab.
CVR-nummer: 38609556
Etableringsår for webshop: 2014

ADRESSE
COOLmusthaves.dk /v Harmsen IVS
Egaa Mosevej 15
8250 Egaa
Officiel e-mail adresse: Klik her
Officiel web-adresse: www.coolmusthaves.iking.dk

PERSONDATAPOLITIK
• For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger: (navn / adresse / telefonnummer / e-mail adresse)
• Personoplysninger bliver ikke transmitteret krypteret.
• Personoplysninger opbevares ikke krypteret.
• Personoplysningerne i forbindelse med dit køb registreres hos www.coolmusthaves.iking.dk og opbevares i 2 år for at sikre korrekt behandling ved eventuelle garantisager, hvorefter oplysningerne slettes.
• Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
• Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.
• Alle ansatte i virksomheden har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
• Vi bruger kun dine oplysninger til at sende din vare og informere dig, hvis uforudsete problemer med leveringen skulle opstå. Desuden vil du efter en bestilling modtage en ordrebekræftelse via e-mail og en service mail inden for det første år af dit køb.
• Vi er en selvstændig online butik, der ikke giver dine oplysninger videre til andre. Vi opvarer dine data sikkert men ukrypteret.
• Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.
• Som registreret hos COOLmusthaves.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til COOLmusthaves.dk via e-mail: [email protected]
• Den dataansvarlige er Harmsen IVS.

PRISER
Alle priser ved levering i EU lande er gældende udsalgspriser inkl. 25% moms. Fragt i hele Danmark er 25 kr. og internationalt 99 kr.

HANDLESBETINGELSER VED BRUG AF BETALINGSKORT
Du kan bestille varer fra COOLmusthaves.dk på følgende måder:
• Via e-mail
• Via bestilling over hjemmesiden
• Alle priser på websitet angives inklusive moms.
• Alle priser på websitet angives inklusive alle afgifter, told, fragt mm.
• Aftaler på vores website kan indgås på følgende sprog: Dansk og Engelsk

Kan jeg nå at tilføje flere varer på en netop afsendt ordre?:
Nej, men du kan gennemføre endnu en ordre og skrive “sendes med tidligere ordre” i notatfeltet. Vi vil slette portoen på den nye ordre. Måske modtager du alligevel to forsendelser, hvis vort lager ikke når at sammenkøre bestillingerne, men du vil kun betale porto en gang.

Betaling:
Du kan betale med overførsel fra bank, Quickpay (dankort/visa mm) )og ViaBill. Beløbet på din bestilling trækkes ikke fra din konto, før varen er afsendt fra vores lager.

Ekspeditions gebyr pr. transaktion
iKing opkræver ikke et ekspeditionsgebyr pr. transaktion udover aftalen med ViaBill

HANDELSBETINGELSER VED BRUG AF VIABIll A/S
COOLmusthaves.dk har lavet en aftale med viaBill.dk. Det betyder kunden kan vælge at få tilsendt en faktura via email. Derved har kunden mulighed for at se varen før betaling.

Elektronisk fakturering:
Du modtager en faktura via e-mail, når din pakke bliver afsendt fra os. Derefter har du 14 dage til at betale din faktura. Fakturaen skal betales direkte til vores partner viaBill.dk.
BEMÆRK! Ingen betalings gebyrer tilbagebetales ved denne betalingsmetode. Dette gælder også ved defekte varer.

Transaktionsgebyr:
Transaktionsgebyr på køb af fordringerne fremgår af særskilt transaktionsaftale indgået pr. E-mail. Denne ydelse koster kunden 10 kr. pr. faktura.

ViaBills system:
I viaBill.dk system registreres alle fakturaer, betalinger, rykkere, inkassooverdragelser, dialoger med Kunden, inkassoselskab osv. Det skyldige beløb kan alene betales med frigørende virkning til ViaBill, som fremsender en særskilt opkrævning til din e-mail. Betaling kan ikke ske ved modregning af krav, der udspringer af andre retsforhold

Kommunikation:
ViaBills kommunikation med Kunden og COOLmusthaves.dk, bliver løbende noteret i ViaBills online system til hvilket COOLmusthaves.dk vil have adgang.

Kundehenvendelser når man bruger ViaBill som betaling:
Det påhviler CoolMustHaves at håndtere alle kundehenvendelser f.eks. reklamationer, support og garantiforpligtigelser vedr. den leverede vare, mens det alene påhviler ViaBill at håndtere alle henvendelser vedr. betalingen af den af ViaBill fremsendte opkrævning. Dette oplyser ViaBill på fremsendte opkrævning og eventuel senere rykker.

Rykkerprocedure:
Såfremt Kunden ikke har betalt på forfaldsdagen, foretager ViaBill rykker-, egen inkasso-, udenretlig og evt. efterfølgende indenretlig inkassoprocedure – alt i overensstemmelse med gældende dansk lovgivning.
Det skyldige beløb kan alene betales med frigørende virkning til ViaBill, som fremsender en særskilt opkrævning til din e-mail. Betaling kan ikke ske ved modregning af krav, der udspringer af andre retsforhold

Rykkergebyr / Renter:
Betales ikke efter faktura/kontoudtog, pålægges et rykkergebyr DKK 100 pr. rykker. Betales 2. rykker ikke, videregives kravet til en inkasso, som herefter står for den videre inddrivelse. Inkassoen pålægger yderligere gebyrer inden for kreditlovens rammer og står for fogedforretningen.

Tavshedspligt:
ViaBill har tavshedspligt med hensyn til COOLmusthaves.dk data. Ligesom ViaBill og CoolMustHaves er forpligtet til at behandle alle oplysninger om Kunden fortroligt.

Support/hotline mv.
ViaBill A/S
Søndergade 2, 2 sal
DK-8000 Aarhus C
Tlf.: 88 826 826
Email: [email protected]
Telefontider:
Mandag- fredag kl. 10.00-14.00
CVR. Nr. 33245564

LEVERINGSINFORMATION
Din bestilling vil blive sendt med DAO / Post Danmark efter alm. vægt på pakken.
Leveringstiden er normalt max. 1-3 hverdage.

ORDREBEKRÆFTELSE:
Straks efter du har købt en vare online, modtager du en ordrebekræftelse via e-mail. Den indeholder blandt andet et ordrenummer, navn og adresse på betaleren, betalingsmetode, evt. leveringsadresse samt en oversigt over de bestilte varer. Det er ikke muligt at tilgå kontrakten efterfølgende via vores website. Hvis du ønsker at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, så send en e-mail HER

OMBYTNINGSRET
Du har 14 dages ombytningsret på alle varer, du køber online, gældende fra modtagelsesdatoen. Ombytningsretten er betinget af, at varen returneres i væsentlig samme stand og mængde jfr. “fortrydelseretten”. Kvittering bør altid medfølge. Når du ønsker at reklamere over et produkt skal det indsendes til os på vores adresse.

FORTRYDELSESRET
Den 13. juni 2014 kom der nye regler for e-handel. De nye regler er en konsekvens af de nye fælles EU-regler for bla. e-handel, og de er indskrevet i forbrugeraftaleloven og købeloven.
Som forbruger havde man, som hidtil, 14 dages fortrydelsesret. Ved køb på nettet kunne man enten at lade være med at modtage varen, lade være med at hente den på posthuset, eller ved blot at returnere varen til netbutikken. Men fra 13.6.2014, skal du tydeligt meddele internet butikken at du fortryder købet. Det skal ske skriftlig til [email protected] eller via post.
Hvis du har prøvet varen inden du har fortrudt købet, kan vi som e-netbutik kræve, at du som køber betaler for forringelsen af varen, hvis den ikke længere fremstår som ny og ubrugt. Du skal selv betale for fragten retur til forhandler, og og det er dit ansvar at kunne dokumentere, at varen er returneret.

Værdiforringelsen af den brugte vare fastsættes efter, hvad vi kan få for den i et videre salg. Tilbageførselen af dine penge sker efter vi har modtaget varen retur. Alt dette sker inden for 14 dage.

Forbrugerens udgifter vil i de fleste tilfælde blive returneret til det kort som blev brugt ved bestillingen. Husk at mærk retur forsendelsen med “Reklamation” og vedlæg e-mail kvittering.

REKLAMATIONSRET
Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamations retten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet som er opstået 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Ved reklamation af andet teknisk udstyr og reparationer, forbeholder vi os retten til at sende varen til undersøgelse hos en uafhængig reparatør. Hvis det viser sig, at reklamationen ikke bliver godkendt, på grund af forkert anvendelse af varen, kan du blive opkrævet 250 kr. i undersøgelsesgebyr.

Når du ønsker at reklamere over et produkt kan du sende varen retur på den adresse som fremgår på www.coolmusthaves.iking.dk.

DET MED SMÅT
Aftaler med coolmusthaves.iking.dk indgås på dansk.
Når du handler på coolmusthaves.iking.dk, gælder dansk rets almindelige købe- og aftaleretlige regler, herunder reglerne om forbrugerkøb. Som forbruger er du derfor beskyttet af den gældende lovgivning på området, dvs. primært Købeloven og Forbrugeraftaleloven

ANSVARSFRASKRIVELSE
COOLmusthaves.dk kan ikke drages til ansvar for andet, end hvad der følger efter dansk lovgivning.

TVISTER
En eventuel tvist mellem COOLmusthaves.dk og en erhvervsdrivende afgøres ved retten i Århus.

E-POLITIK
SPAM – internettets nye plage…
Langt de fleste, der har en email-adresse, kender til problemerne om SPAM – uønskede reklamemails, der ofte får mailboxen til at flyde over. Problemet er voksende, men vi vil gerne være med til at minimere generne og tidsspildet på lang sigt. Derfor anvender vi ikke dine personoplysninger (som f.eks. din mailadresse) til andre formål end dem, du har givet os lov til.
COOLmusthaves.dk har nedenstående politikker for at beskytte dig, dine informationer og dit privatliv.

E-mail:
Har du modtaget en e-mail fra COOLmusthaves.dk skyldes det enten:
-At din e-mail adresse er lagret hos os fordi du har ønsket at modtage fremtidig information.
-At du tidligere har bestilt varer hos COOLmusthaves, hvorved der én gang udsendes en påmindelse og en service mail inden for det første år af dit køb.
-At du har en igangværende korrespondance med os.
-Du har meldt dig ind i vores klub via hjemmesiden.

Dele, sælge, udleje og brug:
COOLmusthaves.dk vil aldrig dele, sælge eller udleje individuelle personlige oplysninger med andre uden din udtrykkelige tilladelse, medmindre pålagt ved lov.
Informationer afgivet til os, er kun tilgængelige for medarbejdere der har til opgave at kontakte dig eller sende dig e-mails baseret på din forespørgsel.

Uønsket e-mail fra 3. part:
Har du modtaget uønsket, uopfordret e-mail tilsendt via vores system eller som giver sig ud for at komme fra vores domæne (coolmusthaves.iking.dk), bedes du venligst fremsende en kopi af den pågældende e-mail sammen med din evt. kommentar til denne e-mail.

FORBRUGERAFTALE-LOVEN
Din ordreafgivelse og dit køb via COOLmusthaves.dk er på dansk og samtidigt underlagt almindelig dansk lovgivning,

FORBEHOLD
Vi tager forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer samt leveringssvigt.
Billeder som er brugt på vore sider er illustrative og kan afvige fra varens egentlige udseende.
COOLmusthaves.dk er ikke ansvarlig for følgerne af strejke, lockout, naturkatastrofer, fejl eller aktivitetsophør hos en af COOLmusthaves.dk valgte samarbejdspartner eller i øvrigt for forhold, der ligger uden for COOLmusthaves.dk kontrol.